Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto, które robi się szybko, ciasto jest bez masy w sam raz na ciepłe dni lata.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 59
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 175
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 91
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 59
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 175
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 91
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
Składniki
1. Margarynę miksujemy z cukrem powoli dodajemy jajka 2. Mąki mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i stopniowo łączymy z masą jajeczną, miksujemy 3. Następnie ciasto dzielimy na 3 części, do jednej dodajemy kakao, do drugiej kawę rozpuszczalną, do trzeciej cappuccino
4. Nakładamy łyżką na przemian do formy typu kek sówka, utykając dowolnie wiśnie 5. Pieczemy w piekarniku 40 minut w 180°C
6. Babka gotowa 7. Smacznego