Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto, które robi się szybko, ciasto jest bez masy w sam raz na ciepłe dni lata.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Składniki
1. Margarynę miksujemy z cukrem powoli dodajemy jajka 2. Mąki mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i stopniowo łączymy z masą jajeczną, miksujemy 3. Następnie ciasto dzielimy na 3 części, do jednej dodajemy kakao, do drugiej kawę rozpuszczalną, do trzeciej cappuccino
4. Nakładamy łyżką na przemian do formy typu kek sówka, utykając dowolnie wiśnie 5. Pieczemy w piekarniku 40 minut w 180°C
6. Babka gotowa 7. Smacznego