Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 33
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 177
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 143
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 291
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44461
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 33
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 177
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 143
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 291
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44461
Składniki
Ser pleśniowy zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i pomieszać z bułką tartą. Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami i przekroić wzdłuż, a następnie rozbić tłuczkiem. Oprószyć pieprzem czarnym świeżo mielonym i mąką pszenną. Kolejno kotlety zamaczać w rozbełtanych jajkach i obtaczać w bułce tartej wymieszanej ze startym serem pleśniowym. Smażyć kotlety, na rozgrzanym oleju, po obu stronach na złoty kolor. Można jeszcze posolić do smaku, ale nie koniecznie, bo ser jest solony. Smacznego.