Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnące cytryną posypane cukrem pudrem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1174
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1174
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej, mleko, sok wyciśnięty z 1 cytryny oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 15 x 30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.