Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 224
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 224
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po 1 żółtku następnie wlać olej i wsypać mąkę z proszkiem. Na koniec dodać pianę ubitą z białek i zapach. Podzielić ciasto na 3 części. Do pierwszej dodać kakao, do drugiej mak, do trzeciej mąkę ziemniaczaną. Do wyłożonej papierem keksowki wlać ciasto z makiem zrobić rowek, następnie ciasto z kakao, ponownie zrobić rowek i na końcu ciasto z mąką. Piec w 180 stopniach przez 60 minut. Smacznego.