Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112800
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 102
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 229
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 357
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 640
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112800
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 102
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 229
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 357
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 640
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po 1 żółtku następnie wlać olej i wsypać mąkę z proszkiem. Na koniec dodać pianę ubitą z białek i zapach. Podzielić ciasto na 3 części. Do pierwszej dodać kakao, do drugiej mak, do trzeciej mąkę ziemniaczaną. Do wyłożonej papierem keksowki wlać ciasto z makiem zrobić rowek, następnie ciasto z kakao, ponownie zrobić rowek i na końcu ciasto z mąką. Piec w 180 stopniach przez 60 minut. Smacznego.