Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,prosta w przygotowaniu zapiekanka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Foremkę wyłożyć ciastem francuskim papierem od spodu.Banany obrać i pokroić w słupki wysokości foremki.Wypełnić całą powierzchnię ciasta.Z dwóch jajek zrobić omlet,dodać 200 g. śmietany np.18%,wymieszać.zalać banany.Wstawić do piekarnika 200st.na około 30 min. w zależności od wielkości foremki.Podawać na ciepło lub schłodzone.Smacznego.