Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5335
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2452
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5335
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2452
Składniki
Gotową masę makową wymieszać ze 100g bakalii.Dołożyć 2 łyżki prawdziwego miodu i ponownie wymieszać.
Ciasto francuskie rozwinąć i rozsmarować na nim masę makową,po czym zwinąć roladę,
Wierzch rolady posmarować rozkłóconym białkiem za pomocą silikonowego pędzelka.Posypać też orzechami włoskimi. Ciasto piec około 30 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.