Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1396
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 333
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1396
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 333
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i cukrem wanilinowym,potem stopniowo dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, następnie na przemian wodę i olej. Potem dzielimy na 2 części do jednej wsypujemy 2 łyżki mąki do drugiej 2 łyżki kakao. Dokładnie mieszamy. Do wysmarowanej olejem i wysypanej bułką tarta formy wlewamy na przemian białą i czarna masę tworząc wzorek. Pieczemy ok. godziny w 170 stopniach. SMACZNEGO:)