Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2525
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 497
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 198
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 759
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2525
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 497
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 198
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 759
Składniki
Sos : pomidorowy : piersi z kurczaka pokroić w cienkie paseczki, usmażyć na złoty kolor. cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na złoto. całość wrzucić do garnka, zalać wodą i dusić na wolnym ogniu. dodać koncentrat i zagotować. doprawić do smaku. dodać zakropki. Sos czosnkowy : śmietanę wymieszać z musztardą. posiekać czosnek i dodać do sosu. Usmażyć naleśniki. Na naleśnika nałożyć łyżkę sosu pomidorowego i 2 łyżki sosu czosnkowego. Naleśnika zwinąć w pół. Posypać startym serem żółtym i wstawić do piekarnika ( tak długo aż ser się roztopi ).