Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aksamitne muszelki z bobem"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3589
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3589
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Składniki
Makaron ugotuj w osolonym wrzątku.
Bób ugotuj w drugim garnku i obierz z łupinek.
Cebulkę posiekaj, zeszklij na oliwie, po czym dodaj bób.
Po chwili podlej warzywa białym wytrawnym winem i poczekaj, aż się zredukuje. Dołóż pomidorki koktajlowe i gorgonzolę. Duś chwilę.
Wymieszaj całość z makaronem i podawaj z oregano.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 340. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax