Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak zbliżony do colesława z KFC, polecam ;)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Kapustę ścieramy na tarce na dużych oczkach, solimy odstawiamy aby puściła sok, odciskamy i przekładamy do czystej miseczki. kroimy drobno cebulę i ścieramy na tarce marchewkę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Jeżeli lubimy ostrzejszy smak colesława, możemy dodac rzodkiew.
Przygotowujemy sos łącząc wszystkie składniki. Zalewamy nim warzywa i dobrze mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 3,4 godziny. Smacznego :)