Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Domowy fishburger"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 150
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3848
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 276
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 464
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 150
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3848
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 276
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 464
Składniki
Mintaja natrzyj solą i pieprzem. Jajko roztrzep. Ryby panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju na złoty kolor.
Bułki przekrój na pół. Podgrzej w opiekaczu lub na suchej patelni, posypanej solą. Posmaruj musztardą, ułóż sałatę, kawałki pomidora, gorącą rybę i plasterek sera. Polej keczupem.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie