Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa ryba w sam raz na obiad.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2514
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 321
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 188
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 747
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2514
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 321
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 188
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 747
Składniki
Pieczarki pokroić na połówki, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą. Filety oprószyć solą i imbirem. Do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem włożyć rybę, posypać pieprzem, skropić sokiem, obłożyć pieczarkami. Piec 60 min w temp. 180°C.