Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 60
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3614
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 60
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3614
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Składniki
Obrałam warzywa, ma być smacznie, zdrowo i kolorowo.
Skrzydełka podzieliłam na trzy części, obtoczyłam je w mące i obsmażyłam na rumiano w rondlu. Wyjęłam je i podsmażyłam warzywa pokrojone w kostkę.
Do podsmażonych warzyw dodałam skrzydełka, podlałam woda i dusiłam godzinę.
Sos sam się zagęści od mąki. Całość doprawiłam sola i pieprzem, dodałam jeszcze chili i szałwię dla smaku.
Smacznego :)