Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka jak fasolka zawsze smaczna i zdrowa :)))
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3235
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 184
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 66
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 96
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3235
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 184
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 66
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 96
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Składniki
Fasolkę dobrze wypłukać i najlepiej zamoczyć dzień wcześniej ( krócej się gotuje ), gotować z dodatkiem ziela, liścia i kminku. Kiedy będzie na wpół miękka dodać obie kiełbasy pokrojone w kostkę ( można podsmażyć na patelni) i dalej gotować. Pod sam koniec gotowania dodać koncentrat, 2 łyżki musztardy i doprawić do smaku solą, pieprzem, bulionem, zagęścić mąką i posypać obficie majerankiem. Jeżeli koncentrat za bardzo nada kwaskowy posmak można w tedy dodać troszeczkę cukru. Smacznego :))))