Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 715
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 715
Składniki
Ryż ugotować z solą, pieprzem i łyżeczką masła. Lekko rozmrożone filety pokroić w grube paski.W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę ryżu oraz połowę pomidorów. posypać przyprawami. na to położyć kawałki doprawionej ryby.Na to znów położyć warstwę pomidorów i ryżu. wierch posypać bułką tartą skropić mlekiem, rozłożyć wiórki masła i zapiekać ok 40 minut w piekarniku.