Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli alternatywa dla pieczonej kiełbasy i skrzydełek
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 127
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 706
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 127
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 706
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Składniki
Ziemniaki w łupinach (oczyszczone) pokroić w kostkę - nie bardzo drobną , wrzucić do michy. Cebulę posiekać w plasterki - do michy. Paprykę pokroić jak kto lubi , pieczarki pokroić w kostkę, boczek w paseczki - wszystko do michy razem z zieleniną. Całość doprawić i wymieszać. Na każdym liściu kapusty ułożyć porcję nadzienia oraz 1 łyżkę masła. Zawinąć liść jak w przypadku gołąbków, opatulić go podwójną folią alu. Piec na grillu około 1 godz. (zależy od temp. ) przewracając od czasu do czasu. Na talerzu wystarczy rozciąć wzdłuż folię i wyjadać smakowity środek. SMACZNE więc SMACZNEGO!