Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz wołowy z kaszą gryczaną na ostro.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4291
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 87
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 394
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4291
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 87
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 394
Składniki
Pokrój łopatkę na małe kawałki. Mięso dopraw pieprzem, solą i ostrą papryką.
Pokrój paprykę i cebule na małe kawałki.
W garnku przygotuj Knorr Gulasz i dodaj warzywa.
Mięso podsmaż na brązowy kolor i dodaj do sosu.
Dopraw gulasz solą, pieprzem i ostrą papryką.
Gotuj gulasz około jednej godziny na małym ogniu pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszaj by nie przypalić sosu. Gdyby gulasz był zbyt gęsty dolej trochę wody.
Ugotuj kaszę gryczaną.