Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki sposob na zjedzenie czegos dobrego . mozna podac jako zakaska jak rowniez jako dodatek do dania głównego
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4312
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 51
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 91
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 401
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4312
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 51
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 91
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 401
Składniki
Kalafior ugotowac w słonej wodzie tak aby był lekko niedogotowany. Odsączyć i podzielic na mniejsze różyczki. Jajka ubić z maką na jednolitą mase dodajac szczyptę soli. Kalafior zamaczamy w cieście. Ciasto ma byc takiej konsystencji aby nie spływał z różyczek kalafiora. Nastepnie rozgrzewamy oliwe z oliwek na potelni i smażymy kalafior na złoty kolor.