Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
cebule obieramy, kroimy w kostke,czosnek obieramy wyciskamy;smarujemy karczek oliwa,nacieramy czosnkiem, posypujemy przyprawa z grila i cebula i odstawiamy na cala noc w chlodne miejsce, nast dnia wkladamy do zarodpornego naczynia,podlewamy jeszcze odrobina oliwy i wkladamy do piekarnika;pieczemy w temp.180 stopni przez okolo 45 min sprawdzajac po pol godzinie jak miekkie jest mieso; doskonale smakuje z salatka w smietanie lub brokulami;