Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi farsz z kaszy gryczanej prażonej, który zrobiłam do francuskich koszyczków ,dodałam do niego,ćwiartkę papryki zielonej i połówkę papryczki chilii uformowałam kotleciki. Wyszły smaczne ,chrupiące i bardzo syte:)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 199
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3985
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 360
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 937
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 199
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3985
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 360
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 937
Składniki
Kaszę ,która nam została wyrobić z papryczkami. Wilgotnymi rękoma formować małe kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Po usmażeniu kłaść na ręcznik papierowy by nadmiar tłuszczu obciekł. Smacznego życzę!