Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki żurawinowe"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 206
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4000
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 371
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 961
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 206
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4000
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 371
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 961
Składniki
Panierka: płatki i orzechy włoskie zblenduj na dość drobną kaszkę. Wsyp sezam i sól albo szczyptę Kucharka, wymieszaj.
Cebulę i czosnek obierz, posiekaj, zeszklij na tłuszczu. Bułkę tartą zalej mlekiem, dodaj mięso, żurawinę, starty na tarce ser żółty, jajka, cebulę z czosnkiem, sól, pieprz i czosnek granulowany, wyrób.
Z masy uformuj kotlety, obtocz w panierce. Smaż na tłuszczu, aż się zrumienią.
Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 10, cena za porcję 1,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie