Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4297
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 88
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 398
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4297
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 88
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 398
Składniki
6 jajek ugotowac na twardo, posiekac na drobniejsze kawalki. Bulke namoczyc w mleku i dobrze odcisnac. Cebule drobno posiekac i usmazyc na zloty kolor.
Skladniki przelozyc do jednego naczynia, dodac 1 surowe jajko, doprawic i wyrobic na jednolita mase. Z masy formowac nieduze kotleciki i obtoczyc je z obu stron w bulce tartej.
Smazyc na rozgrzanym oleju, zdejmowac bardzo delikatnie lopatka, bo sa bardzo kruche. Dobrze smakuja z ziemniakami, kalafiorem, brokulami albo z fasolka szparagowa. Przed podaniem posypac szczypiorkiem. Smaczngo!