Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia góralska, połączenie kurczaka i oscypka.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 374
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 374
Składniki
Mięso dobrze rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Oscypek kroimy wzdłuż na plastry (5 mm), kładziemy na kotletach (bardziej z boku), po czym nakrywamy drugą połową mięsa, dociskamy tak by brzegi mięsa się połączyły. Obtaczamy najpierw w mące, później w rozbełtanym jajku z mlekiem i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju, z obu stron na złoty kolor.