Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 156
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3868
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 291
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 572
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 156
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3868
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 291
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 572
Składniki
Włoszczyznę obierz, zalej 3 szklankami wody, wrzuć pokrojony boczek, listki laurowe oraz ziele angielskie. Gotuj na niewielkim ogniu około 30 minut. Następnie wrzuć pokrojone w kostkę ziemniaki i gotuj, aż będą miękkie. W tym czasie kiszoną kapustę posiekaj, a cebulę obierz i drobno pokrój.
W rondlu na oleju zeszklij cebulę, dodaj kapustę. Całość chwilę podsmaż i przełóż do zupy. Wlej sok z kapusty i gotuj na małym ogniu około 40 minut. Pod koniec gotowania zupę przypraw solą i pieprzem.Źródło: Na żywo