Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczna rybka:)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 129
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 86
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 129
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 86
Składniki
Rybę wyczyścić z łusek, posolić, posypać pieprzem cytrynowym, ułożyć na kawałku folii alu, położyc kawałek masła, posypać koperkiem, zawinąć. Rozgrzać piekarnik do 160 st.C. Wstawić rybę, piec ok. 20 minut. Serwować z cytryną i ryżem: 2. Ugotować 1 szklanke ryżu basmati, dodać 1/2 szkl. wymieszanych: zielonego groszku, kukurydzy i drobno pokrojonej czerwonej papryki.