Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota jednym słowem:) jednocześnie bardzo prosta i szybka
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 196
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 180
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 196
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 180
Składniki
Makaron gotujemy al dante. Jabłka obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach a następnie podsmarzamy na margarynie i dodajemy cuker puder. Gdy jabłka zesmarzą się na jednolitą masę dodajemy do nich ugotowany makaron i mieszamy trzymając jeszcze przez chwilę na małym ogniu. Podajemy na ciepło