Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 155
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 155
Składniki
Pieczemy nalesniki.Paprykę myjemy usuwamy gniazda kroimy w drobną kostkę.Pore kroimy w talarki,dajemy na patelnie troszkę wody i pod przykryciem dusimy aż bedzie miękka.Pieczarki krajemy w kostkę podsmażamy. Makrelę obieramy z osci.
Nalesniki smarujemy serem topionym,ukladamy makrele,papryke,pora,pieczarki na wierzch układamy plaster sera. Zwijamy ,podgrzewamy na patelni aż ser się roztopi.