Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Maślaki w śmietanie"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Składniki
Grzyby obierz, umyj, większe pokrój, mniejsze zostaw w całości.
Cebulę posiekaj, zeszklij na rozpuszczonym maśle.
Następnie dodaj grzyby i duś 20 minut, stale mieszając.
Dopraw maślaki solą oraz pieprzem i zabiel śmietaną wymieszaną z mąką.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 330.Źródło: Super TV