Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne naleśniki, którym się nikt nie oprze. Kto raz popróbuje będzie prosić o więcej. Naleśniki z kapustą z grzybami oraz parówką. Polecam.
patelnia, garnek, mikser
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 156
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3871
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 582
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 156
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3871
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 582
Składniki
Kiszoną kapustę jeżeli jest mocno kwaśna to przepłukać, pokroić zalać wodą, dodać przyprawy i dusić około 20 - 30 minut, dokładnie odlać wodę. Cebule obrać, pokroić i podsmażyć na oleju do zeszklenia, następnie dodać obrane, starte na tarce ( grube oczka ) pieczarki, dusić około 10 minut, następnie dodać do ugotowanej kapusty i dokładnie wymieszać. Składniki na ciasto zmiksować dodając kurkumę, szczyptę soli oraz pieprz mielony. Z ciasta usmażyć naleśniki. Na usmażone naleśniki rozłożyć kapustę z grzybami oraz obrane z osłonek podgrzane parówki. Naleśniki zwinąć w rulony, przekroić pod skosem, lekko posmarować olejem i zapiekać z obu stron na rozgrzanej patelni. Naleśniki można również zapiec w piekarniku około 10 minut w 180 stopniach. Ja podsmażałam na rozgrzanej patelni.