Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 902
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 237
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3880
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 902
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 237
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3880
Składniki
Rybę umyć, wyfiletować. Paprykę pokroić w paski, cebulę w krążki, czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać z olejem, 2 łyżkami soku z cytryny, solą i pieprzem. Pergamin natłuścić, ułożyć na nim warzywa, na nich porcje ryby i zawinąć. Piec w nagrzanym piekarniku do temp. 180oC przez 30-35 minut.