Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Omlet z kaniami"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 141
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 141
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Kanie oczyść, umyj w zimnej wodzie i pokrój na mniejsze kawałki. Obraną cebulę drobno posiekaj.
Na rozgrzanym tłuszczu przysmaż cebulę z grzybami. Zalej je rozmąconymi jajkami.
Posyp solą, pieprzem i szczy piorkiem. Smaż 5 minut.
30 min ? St. trudności: łatwe ? Kalorie: 270Źródło: Super TV