Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Mięso, warzywa i pieczarki pokroić.Mięso podsmażyć na oleju.Dodac grzyby,zrumienic,zdjąć z patelni.Na ten sam tłuszcz wrzucić cebule,zeszklic,posypać mąką,zasmażyć.Dodać wino,600 ml wody i rosół.Włożyć warzywa,gotować 12 min.Dodać mięso,pieczarki,śmietanę i natkę,podgrzać.Przyprawić do smaku,podawać.