Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste skladniki, a takie pyszne danie, zachęcam
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
1. ryby umyć, osuszyć posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny (na zewnatrz i w środku), odstawic na noc do lodówki, 2. pstrągi ułożyć na posmarowanym olejem papierze do pieczenia, do środka włozyć natkę pietruszki, piec ok 25-30 min w 180 st, ja podałam z surówką z młodej kapusty i pieczonymi ziemniakami, smacznego