Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w trochę innej postaci. Danie smaczne, zdrowe i łatwe w wykonaniu. Czy coś jeszcze trzeba dodawać?
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 150
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3848
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 277
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 480
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 150
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3848
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 277
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 480
Składniki
Filety rozdrobnij. Wbij do nich jajko i całość zmiksuj na gładką masę. Do masy rybnej dodaj bułkę tartą, posiekaną natkę oraz cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę. Dopraw solą i pieprzem.
Ponownie wyrób masę. Z masy formuj małe kulki. Szybko obsmaż na oleju. Zalej gorącym bulionem, przykryj i na wolnym ogniu gotuj około 20 min.
Kalafior podziel na małe różyczki. Ugotuj w osolonej wodzie. Paprykę pokrój w paseczki. Pulpety osącz z bulionu. Podawaj z kalafiorem. Posyp kiełkami i papryką. Dobrym dodatkiem będzie sos chili słodki.