Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki indycze ze szpinakiem, czosnkiem i papryką"
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 277
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 111
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4580
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 186
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 124
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 277
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 111
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4580
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 186
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 124
Składniki
Pierś umyj, rozkrój tak, by powstał jeden duży płat mięsa. Przypraw solą i pieprzem. Masło połącz z przeciśniętymi 2 ząbkami czosnku.
Na patelni rozgrzej olej, dodaj szpinak, przypraw solą i pieprzem. Smaż na małym ogniu, aż odparuje cała woda. Paprykę umyj, pokrój w paski.
Mięso posmaruj masłem czosnkowym, rozłóż szpinak, ząbki czosnku i paprykę, połóż plastry sera, zwiń. Bułką ze startym serem obtocz roladę.
Roladki smaż na rozgrzanym oleju z każdej strony. Mięso przełóż do naczynia żaroodpornego, piecz w temperaturze 180°C przez 20 minut. Podawaj z warzywami.Źródło: Dobry Tydzień