Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Salaterka, nóż, deska do krojenia, łyżka, łyżeczka
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1287
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1287
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Składniki
Liście sałaty urywamy po jednym i myjemy pod delikatnym strumieniem zimnej wody. Szczypior również myjemy oddzielając każdy. Rzodkiewkę myjemy, odcinamy końce.
Po umyciu liście sałaty szarpiemy w rękach na 2-3 razy. Szczypior kroimy w krążki a rzodkiewkę w plasterki.
W naczyniu składamy składniki, dodajemy ocet, cukier, sól, mieszamy, a następnie dodajemy śmietanę o delikatnie mieszamy.
Podajemy do obiadu mięsnego.