Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 180
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3948
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 331
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 861
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 180
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3948
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 331
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 861
Składniki
Cebulę oraz pora pokrój w piórka, resztę warzyw zetrzyj na tarce.
Zeszklij całość na oleju, dolej wodę, dodaj przyprawy i duś ok. 20 minut. Pod koniec dołóż koncentrat, cukier oraz sok z połowy cytryny.
Filety umyj, pokrój na mniejsze części, skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Opanieruj w mące i usmaż na oleju.
Ułóż warstwami, zaczynając od warzyw. Pokryj je częścią ryb i nakładaj naprzemiennie.Źródło: Telemax