Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis nadaje się jako danie do przyjęcia gości. Jest prosty smaczny i elegancko wygląda. Najlepsza jest ryba panga ale można zrobić z innej. Ważne żeby to były filety.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 190
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3961
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 347
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 898
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 190
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3961
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 347
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 898
Składniki
Rybę pokroić na 3 cm kawałki, posolić, popieprzyć i usmażyć na oleju (nie obsypywać mąką. Rybę przełożyć do naczynia a na pozostały na patelni olej wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Następnie do cebuli dorzucić pokrojoną w kostkę (1,5-2 cm) paprykę i chwilę razem dusić. Brzoskwinię pokroić na kawałki podobne do papryki i dorzuć na patelnie do cebuli i papryki. Wszystko razem poddusić ok 10 min. Na koniec wlać keczup i dobrze wszystko wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Na dno miski układać część farszu, następnie kawałki ryby, farsz, ryba i tak do wyczerpania składników. Schłodzić w lodówce. Najlepiej zrobić dzień wcześniej żeby ryba przeszła farszem. Podawać z pieczywem. Życzę smacznego.