Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Składniki
Opłukać rybe i wysuszyć ja papierowym recznikiem.Zmieszać paprykę,tymianek,pieprz cayenne,biały i czarny,sól i allspice w płaskim naczyniu.Roztopić masło i olej w małym rondlu,od czasu do czasu mieszając.Delikatnie pokryć masłem rybę po obu stronach.Zanurzyć rybe w mieszance przypraw,aż pokryje się nią całkowicie.Piec nad gorącym węglem przez ok.10 min. na każdej stronie,odwracając raz.W trakcie pieczenia pokrywać rybę pozostałym masłem.