Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, a przy tym lekkie i zdrowe danie obiadowe, które z pewnością na stale zagości w Państwa menu
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 285
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 117
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4583
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 189
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 124
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 285
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 117
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4583
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 189
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 124
Składniki
Filety z ryby umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z 1/2 cytryny i wstawić do lodówki na 30 min.
Cebulę posiekać, papryki pokroić w kostkę, cukinię w pół-plasterki.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę, dodać paprykę i cukinie, chwilę posmażyć i oprószyć mąką. Zalać śmietaną, doprawić solą i pieprzem, dodać tymianek. Gotować do zgęstnienia.
Na sosie ułożyć rybę i dusić pod przykryciem 10 min.