Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta ryba pod maślano - ziołową chrupiącą kruszonką.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3503
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3503
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Panade: Chleb drobniutko kruszymy. Szczypiorek siekamy. Mieszamy to z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami. Z masy formujemy wałek. Dzielimy na 4 równe części. Formujemy prostokąty o wielkości kawałków ryb. Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę ( ważne! ) Dalej: Ryby oczyścić. Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Ułożyć w formie do zapiekania. Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki. Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut. ( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ). Zajadamy gorące z ulubionymi dodatkami! Smacznego!