Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szaszłyki z łososiem"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Rybę kroję w kostkę (skórę usuwam), posypuję przyprawą do ryb, skrapiam oliwą i sosem rybnym. Wstawiam do lodówki co najmniej na godzinę.
Cukinię kroję w plasterki, paprykę w ka wałki, ananasa w ćwiartki. Oprószam solą i pieprzem. Nabijam je na przemian z rybą na patyczki i obsmażam na patelni grillowej lub piekę na grillu na tacce aluminiowej.Źródło: Kobieta i życie