Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bez tłuszczu, piecze się we własnym.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2509
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 288
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 185
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 747
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2509
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 288
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 185
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 747
Składniki
Udka natrzeć przyprawą, pozostawić na pół godziny w lodówce, następnie włożyć do rękawa do pieczenia, zamknąć z obu stron. Włożyć do brytfanki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. godzinę.