Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowe danie na pyszny obiad.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 159
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3874
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 597
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 159
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3874
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 597
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w plastry i obsmażyć na oleju razem z pokrojoną cebulą. Potrawę przełożyć do rondla, przyprawić do smaku, zalać bulionem i dusić na wolnym ogniu około 30 minut. Pieczarki dokładnie oczyścić, pokroić i obsmażyć na maśle. Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce i wymieszać z pieczarkami i smażyć około 5 minut. Następnie oprószyć pieprzem i solą do smaku, zaprawić śmietaną, przełożyć do rondla z mięsem, dusić około 10 minut, posypać natka pietruszki. Możemy podawać potrawę z pieczywem.