Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekane piersi kurczaka"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2521
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 380
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 193
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 751
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2521
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 380
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 193
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 751
Składniki
Filety opłucz, osusz, rozbij. Oprósz solą i pieprzem, posmaruj z jednej strony keczupem. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki. Obraną cebulę posiekaj. Ser zetrzyj na tarce.
Na filetach układaj porcje cebuli, pieczarek i sera, zwiń roladki. Obsmaż je na łyżce oleju. Przełóż do brytfanny. Dodaj pozostałą cebulę i grzyby. Wlej bulion z kremówką i resztą sera. Dopraw solą i pieprzem. Zapiekaj 30 min w 180 st. Ozdób natką.
porcje, czas ok. 60 min; porcja – 390 kcal, cena 5 zł.Źródło: Świat kobiety