Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 150
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3849
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 279
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 487
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 150
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3849
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 279
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 487
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,obrać pokroić w talarki(można podsmażyć na złoty kolor ale niekoniecznie).Szpinak podsmażyć na maśle i dodać surowe jajko jak już ostygnie.
W naczyniu żaroodpornym,ceramicznym u mnie dwa małe akurat na dwie osoby,układać warstwowo:ziemniaki(posypane przyprawą),plastry boczku,surowy filet(pokrojony w 3-4 kawałki),posmarować sosem holenderskim,szpinak i mozzarella
Zapiekać około 20 min. aż ser się rozpuści i zarumieni