Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Składniki
żeberka umyc, osuszyc, opruszyc sola i maka, obsmazyc na rozgrzanym tluszczu, posypac kminkiem, wlac wode i dusic pod przykryciem na malym ogniu do miekkosci, okolo 1 godz.,dodac grzyby, jezeli sos wyparowuje to dodac wody, w polowie gotowania wlozyc obrane i pokrojone w plastry cebule. miekkie żeberka wyjac z sosu podzielic na porcje, polac sosem z cebula, najlepsze z ziemniakami i ogorkiem kwaszonym lub kapusta u mnie wersja z przecierem pomidorowym uwielbiam wszystko co pomidirowe, smacznego;))