Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w całkiem nowej zielonej odsłonie.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 378
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3841
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 378
Składniki
Do malaksera wrzucić: gałązkę bazylii, ząbek czosnku, Garść natki pietruszki i koperku Garść szpinaku sok z cytryny musztardę Oregano chili doprawić solą i pieprzem, 2-3 łyżki oliwy wszystko zblendować dodając powoli wodę gazowaną. otrzymana pasta nie może być zbyt rzadka.
Zieloną pastę dodać do mięsa mielonego wraz z jajkiem i wszystko wymieszać. Jeśli masa jest zbyt rzadka dodać bułki tartej. Uformować kotleciki i przełożyć na blaszkę do pieczenia wysmarowaną oliwą. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec 15-30 minut. Podawać] (u mnie z odrobiną sosu czosnkowego) Smacznego.