Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystanie ziemniaków z obiadu
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Rozgrzewamy na patelni ćwierć Kostki Margaryny do smażenia , kroimy 2 małe cebule w kosteczkę, Smażymy do uzyskania złocistego koloru(nie przypalać), po czym dodajemy ziemniaczki mogą one być Świeżo ugotowane lub pozostałe nie zjedzone po obiedzie, smażymy tak aby nie przypalić i nie wysuszyć Ziemniaków Nakładać na talerz polać 2 dużymi łyżkami śmietany(dowolną) przyprawić według własnych potrzeb ale najlepiej posolić i nic więcej Polecam Smacznego :):)