Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Ugotowac nóżki z włoszczyzną, solą, pieprzem, liściem laurowym i zielem angielskim. Wyjąc, oddzielic mięso od kości, rozdrobnic, wrzucic do rosołu.
Dodac poszatkowaną kiszoną kapustę i pokruszone grzybki, gotowac do miękkości.
Cebulę pokrajac w drobną kostkę, zeszklic na maśle, dodac do kapusty.
Kiełbasę pokroic w półplastry, dorzucic do dania. gotowac na wolnym ogniu. Dodac resztę przypraw i nadal gotowac.
Jabłko zetrzec na drobnej tarce i dodac do kapusty, gotowac.
Im więcej danie jest gotowane (i odgrzewane tym lepsze).